Fruktkorgar

Fördelarna med Färsk Frukt på Jobbet

Frukt på jobbet är personalvård som lönar sig, inte bara för att man håller sig frisk och kry, utan också för att man orkar mera och blir starkare och piggare. Dessutom skapar det en trevlig stämning och gör personalen glad.

Frukt på jobbet handlar om att må bra. Vi läser allt för ofta om dålig arbetsmiljö och personal som mår dåligt och har svårt att orka med. Ett steg i rätt riktning är tillgång till nyttig och fräsch frukt på jobbet.

Experterna är överens om att den som äter mycket frukt –

    • har bättre motståndskraft och mindre risk att smittas av t.ex. en förkylning
    • orkar mera och blir piggare
    • går ner i vikt eller håller vikten
    • minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar

En fruktkorg på jobbet är ett uppskattat sätt att skapa en bättre arbetsmiljö för de anställda. Frukt ger energi och ökar motståndskraften, vilket också bidrar till lägre sjukfrånvaro.
Ge dina anställda ett arbetsliv fyllt av kraft och energi – boka ett fruktabonnemang.

Färsk Frukt

Färsk samt noga utvald frukt varje vecka till ert företag skapar en miljö som är trevlig, trivsam och nyttig både för era besökare och er egen personal. Säsongsmix av frukt i trevliga korgar från 4 – 11kg. Er personal trivs bättre om det finns färsk frukt på jobbet, samtidigt som de håller sig friska och pigga. Vi kan med kort varsel hjälpa er med det ni behöver inför eftermiddagens möte eller mottagning. Om ni har egna önskemål om fruktsorter eller arrangemang, står vi till er tjänst.

Ett smart miljöval

För att minimera vår miljöpåverkan och förkorta transportsträckorna prioriterar vi alltid svensk frukt. Förutom de miljömässiga vinsterna tycker vi att svensk frukt också smakar bäst.