Hyr växtinredning till kontoret

Företagsväxter är alltid en god investering för din arbetsplats. Förutom det estetiska värdet finns det många andra fördelar med att ha växter inomhus. 

3 gröna fördelar med att ha växter på kontoret

  1. Växter både renar och fuktar luften som vi andas vilket skapar bättre arbetsro. 
  2. Forskning säger att människor som är omgivna av växter i mindre utsträckning lider av stress och ångest.
  3. Förutom det estetiska värdet är även växtinredning en utmärkt ljuddämpare. 

Hyr kontorsväxter till din arbetsplats

Växtinredning kan verkligen liva upp vilken arbetsplats som helst. Hos oss kan du investera i grön växtinredning till receptionen, matsalen, konferensrummet eller övriga kontorslandskapet. Om du är osäker på vad du vill ha eller önskar få hjälp med vilket alternativ som är bäst för dig så kan vi hjälpa till. Alla växter har nämligen olika behov när det gäller placering i inomhusmiljö vilket inte alltid är lätt att veta. Men med fokus på era önskemål och behov tar vi fram lösningar som både fungerar för växternas krav och livscykel, samt skapar en trivsam och vacker miljö i era lokaler. Med våra fräscha krukväxter och professionella service skapar vi ett trivsamt och harmoniskt inomhusklimat åt er.

Skötselavtal och växtgaranti för kontorsväxter

Vi på Trivsel Gruppen hyr ut och säljer företagsväxter med fullservice. Det innebär att vår kunniga personal tar hand om växterna och sköter dem regelbundet efter ett schema så att krukväxterna frodas och mår bra. Växtgaranti innebär även ett kostnadsfritt byte om krukväxten av någon anledning skulle tappa sitt prydnadsvärde. När du som kund hyr krukväxter av oss, ingår även alltid ett avtal om regelbunden skötsel. 

Våra regelbundna besök innefattar: 

  • Bevattning och kontroll av vattennivå.
  • Damning och putsning.
  • Näringstillförsel.
  • Ansning av stammar och bladverk.

Garanti och kvalitet

Vi handlar våra växter från Holländska grossister med stor kunskap om inneväxter. Vid teckning av skötselavtal kan vi därför utlova högsta servicenivå, och även en växtgaranti som garanterar att växterna håller sig fräscha året runt. 

Stort sortiment av krukor

Vi på Trivsel Gruppen har med hjälp av växtinredare och arkitekter tagit fram ett stilrent och praktiskt sortiment av krukor som fungerar bra tillsammans i alla offentliga miljöer. Tillsammans har vi tagit hänsyn till både kvalitet och utseende för att göra dina val så enkla som möjligt. 

Boka kostnadsfritt arbetsplatsbesök för växtinredning

Vi kommer gärna ut på ett förutsättningslöst och kostnadsfritt besök för att visa vårt sortiment av växter och krukor. Under besöket presenterar vi också priser och avtal för att du ska känna dig trygg med dina valmöjligheter. Vid samma tillfälle kan ni även göra ett urval av växter, och få tips av oss om de olika växternas krav när det gäller placering i era lokaler.

Hyr vattenmaskin till din arbetsplats här - Hyra växter
Kontakta Oss

Inspiration