Om Oss

Hyraväxter.se är en del av Trivsel Gruppen och tillhandahåller växtinredningar och växtväggar med skötsel. Samma grundare står bakom alla trivsel tjänster som Trivsel gruppen har att erbjuda som Akvarium – Växtinredningar. Till skillnad från andra företag som finns på marknaden idag och erbjuder flera trivseltjänster genom att samarbeta med flera olika företag får ni från Trivsel Gruppen allt från ett och samma företag.

På så sätt undviker vi missförstånd och ökar kvalité och service graden till högsta nivå. Du som kund får alltid en och samma service tekniker under tiden du har oss som leverantör för att vi ska kunna bygga en bra relation och långvarig samarbete.

 

Välkommen som kund!

Grundare till Trivsel Gruppen region mitt AB

Reza Soltanzadeh

Hyra växter / Leasa växter till ditt företag förmedlar bilden av ett välskött och framgångsrikt företag.

Miljöpolicy

Trivsel Gruppen strävar alltid efter att hitta nya sätt för att värna om vår miljö.

Vi sopsorterar, lägger skötsel schema så att det blir så lite onödiga körningar som möjligt, använder bilar med låga utsläpp och med hjälp av våra växtinredningar och växtväggar skapar vi gröna arbetsplatser. Vi försöker även lära oss av andra nya sätt som värnar om miljön. Har du några bra tips till oss är du alltid välkommen att kontakta oss.