Inred kontoret med stilren växtinredning

Använd levande mossa inomhus och skapa en stilren mossvägg på kontoret. En mossvägg är inte heller enbart en prydnad utan är också en effektiv luftrenare som bidrar till bättre hälsa hos de som vistas i lokalerna. Växtinredning på kontor ökar människors välbefinnande och bidrar till ett lugn, likt det du kan känna när du är ute på en skön skogspromenad.

Vad är en mossvägg?

Använd levande mossa inomhus och skapa en stilren mossvägg på kontoret. En mossvägg är inte heller enbart en prydnad utan en också en effektiv luftrenare som bidrar till bättre hälsa hos de som vistas i lokalerna. Växtinredning på kontor ökar människors välbefinnande och bidrar till ett lugn, likt det du kan känna när du är ute på en skön skogspromenad.

Fördelar med mossväggar

Att ta in naturen inomhus i form av gröna växter av olika slag ger direkt effekt genom att minska stressnivåer, oro och ångest. Forskningen idag visar att vi blir både lugnare och mer kreativa när vi omger oss med grönska. Just mossan är dessutom en mycket effektiv ljudabsorbent, vilket skapar lugn och ro på arbetsplatsen.

Hyr kontorsväxter till din arbetsplats här - Hyra växter

Kontakta Oss

Kontakta Hyraväxter.se om du söker en vacker, unik och lättskött växtinredning till kontor eller annan lokal.